Lehti tarjous | Olivia lehti tarjous – Tilaa Olivia lehti saat tilaajalahjan

Olivia lehti tarjous – Tilaa Olivia lehti saat tilaajalahjan

Nyt kun tilaat Olivia lehti tarjous numerot saat kolme lehteä hintaan 9,90 euroa. Samalla saat kaupan päälle tilaajalahjaksi 33 euron arvoisen Nora Norwayn Anka-rannekorun. Normaalisti kolme Olivia lehteä maksaa 19,90 euroa, joten säästät jopa 43 euroa kun tilaat Olivia lehti tarjouksen nyt.

Vaihtoehtoisesti voit valita myös kuusi numeroa tarjoushintaan 25 euroa ja saat kaupan päälle IVANAhelsinki-pukupussin, jonka arvo on 25 euroa. Kuuden numeron setti maksaa normaalisti 44,90. Lisäetuna kuuden Olivia lehden tilaamisesta saat vielä Cityshoppri 2009 -etukortin, jolla saat todella monista liikkeistä etuja, kun näytät korttia ostoksia tehdessäsi. Cityshopper 2009 -kortin arvo on 25 euroa. Saat siis kuuden numeron Olivia lehden tilaamisesta 69,90 euron arvosta etuja, kun tilaat Olivia lehti tarjouksen nyt. Kun teet Olivia-lehti tilauksen, osallistut myös 1000 euron matkalahjakortin arvontaan.

Kommentit

One Response to “Olivia lehti tarjous – Tilaa Olivia lehti saat tilaajalahjan”

  1. Eva Palviainen on December 10th, 2009 11:08 am

    No niin. Yritin tilata olivia tarjousta; kolme lehteä 9.90 ja rannekoru, helposti ja NOPEASTI. Edes selaimen vaihto ei auta. Nämä tilaussivut eivät toimi.

    Kuinkä täältä on tarkoitus tilata lehti?

    10 minuuttia tähän ei ole vaivatonta ja nopeaa, kun en pääse edes tilaukseen asti!

Anna kommentti